joi, octombrie 21, 2021
Acasă Educație Cine sunt învingătorii concursului „Descoperim Eroi în localitate la noi”

Cine sunt învingătorii concursului „Descoperim Eroi în localitate la noi”

110
Concursul „Descoperim Eroi în localitate la noi” și-a desemnat învingătorii. În total, în competiție au fost înscrise 57 de cercetări individuale și 18 cercetări de grup. Numărul elevilor participanți din Moldova în acest an a fost de 111.

Liceenii au produs 68 de lucrări, dintre care 32 au fost nominalizate ca fiind finaliste: 28 de elevi învrednicindu-se de locuri premiante, iar 25 – de mențiuni. Sinteza lucrărilor-premiate va face, de asemenea obiectul publicației, alături de lucrările de gimnaziu.

Lucrările au fost expuse sub formă de materiale video, postere, jurnal-cronică prezentări în format Power Point. 13 dintre aceste lucrări au fost selectate pentru publicare ulterioară într-o culegere de produse ale proiectului.

Învingătorii concursului vor participa în luna noiembrie la o tabără online de studiere a istoriei, organizată în Berlin, Germania.

Vedeți mai jos lista câștigătorilor.

Concursul „Descoperim Eroi în localitate la noi” este parte a proiectului interregional din patru țări: Ucraina, Belarus, Georgia și Republica Moldova „Concurs cu tematica pentru elevi si studenți 2019-2020”.

În Republica Moldova, prima ediție a concursului s-a desfășurat în anul 2017 și a întrunit 135 elevi cu vârsta între 14 și 21 ani de la 23 de instituții, îndrumați de 32 cadre didactice; elevii-participanți care au produs în total 101 lucrări.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.