Conducerea CNPF a fost revocată

0


Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul a adoptat astăzi cu 54 de voturi, hotărârea privind revocarea membrilor Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare: președintelui Valeriu Chițan, vicepreședinților Nina Dosca și Iurie Filip, membrului Viorel Miron, comunică MOLDPRES.

Hotărârea a fost adoptată în temeiul Legii privind Comisia Naţională a Pieţei Financiare, potrivit căreia calitatea de membru al Consiliului de administraţie încetează, inclusiv, în caz de revocare de către Legislativ, la propunerea Preşedintelui Parlamentului.

Tot în ședința de astăzi, Parlamentul a adoptat o hotărâre, prin care a apreciat drept nesatisfăcătoare și lipsită de performanță activitatea membrilor Consiliului de administrație al CNPF.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.