marți, ianuarie 18, 2022
Acasă Social Cum lucrează Ministerul Sănătății în situația în care ministra Viorica Dumbrăveanu s-a...

Cum lucrează Ministerul Sănătății în situația în care ministra Viorica Dumbrăveanu s-a infectat cu COVID-19

43


După ce sâmbătă, 29 august, a fost confirmat că ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu a fost testată pozitiv cu COVID-19, Cristina Stratulat, consiliera în comunicare la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu mai multe precizări despre cum lucrează acum ministerul.

Deoarece există o mare îngrijorare despre activitatea MSMPS în această perioadă, informăm că:

#. Ministerul lucrează în regim obișnuit. Toate activitățile sunt desfășurate de fiecare secretar/ă de stat pe domeniul de competență și coordonate cu conducerea Ministerului, în regim online. În perioada sărbătorilor naționale, ședințele Punctului Focal au fost desfășurate online.

#. Ministra a întreprins toate măsurile de autoizolare de la apariția primelor simptome de boală și realizează activitatea de la distanță.

#. În urma anchetei epidemiologice, nici unul din angajații ministerului nu a fost identificat ca și contact apropiat pentru a fi plasat în autoizolare.

Sănătate tuturor!” concretizează consiliera.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.