Curtea Constituțională a validat un mandat de deputat

0


Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Curtea Constituțională a validat mandatul de deputat al candidatului supleant Viorel Barda, transmite MOLDPRES.

Judecătorii constituționali au validat astăzi, la solicitarea Comisiei Electorale Centrale, mandatul de deputat pentru candidatul supleant pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate ,Viorel Barda.

În acest context, amintim că în ședința de astăzi a autorității electorale centrale, au fost validate încă cinci mandate de deputat în Legislativ în locul deputaților fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate care au fost desemnați să ocupe funcții în Guvern. Este vorba de Ana Calinici, Evghenia Cojocari, Boris Popa, Ana Oglinda şi Dorel Iurcu.

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.