Din septembrie, Camera de Comerţ şi Industrie va lansa un nou serviciu online

38


Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) va lansa un nou serviciu online – www.client.chamber.md. Platforma este destinată beneficiarilor serviciilor de expertiză, evaluare și certificare a originii mărfurilor, transmite MOLDPRES.

Aceste servicii pot fi solicitate online, iar specialiștii CCI vor pregăti rapoarte și certificate în baza documentelor transmise în format electronic.

„În prezent, când antreprenorii sunt preocupați de optimizarea resurselor, iar tranzacțiile online sunt în continuă creștere, CCI digitalizează la maximum serviciile sale. Astfel, din septembrie 2020, vom pune la dispoziția antreprenorilor platforma respectivă”, au explicat surse de la Camera de Comerţ şi Industrie.

Potrivit instituţiei, serviciul de depunere online a cererilor permite reducerea timpului şi a costurilor, astfel evitându-se deplasările la sediile CCI a R. Moldova și ale filialelor din teritoriu. De la completarea cererii până la achitarea serviciului – toate operațiunile pot fi realizate exclusiv online.

Rapoartele solicitate pot fi eliberate pe suport de hârtie sau, la solicitarea companiei, în format electronic cu semnătura electronică a CCI. Platforma poate fi accesată de la calculator sau de pe un telefon mobil.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.