Directorul ANRE nu exclude o scumpire a energiei electrice: ,,Dacă ne uităm la țările vecine – Ucraina și România, este o creștere foarte semnificativă”

0Criza
24 Septembrie 2021, ora 10:15


Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova, Eugen Carpov, spune că deocamdată agenția nu a primit nicio solicitare de majorare a tarifelor pentru energia electrică, însă nu exclude, că acest lucru se va întâmpla în luna aprilie, atunci când expiră contractul. Precizările au fost făcute aseară la emisiunea Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

„Acum suntem într-o perioadă în care este o tendință generală pe sectorul energetic de creșteri de prețuri și tarife și asta se referă nu doar la produsele petroliere. Uitați-vă ce se întâmplă cu gazele naturale pe plan regional și european.

Ca urmare vom avea și energia electrică, sau deja este dacă ne uităm la țările vecine – Ucraina și România, este o creștere foarte semnificativă de prețuri la energia electrică.

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Moldova
25 Septembrie 2021, ora: 06:11

Dionis Cenușă: “Verișoara Maiei Sandu” este o metaforă și este despre riscul și percepția de nepotism

Actualitate
24 Septembrie 2021, ora: 20:08

La Chișinău s-a inaugurat Festivalul Internațional de Poezie ”Grigore Vieru”

Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie ”Grigore Vieru” astăzi, a fost inaugurată la Chișinău cu depunere de flori și poezii la bustul regretatului poet de pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. În zilele de 22-23 septembrie,…

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.