miercuri, ianuarie 26, 2022
Acasă Social (doc) „Procesul alimentar al copiilor nu este periculos.” Cum vor fi hrăniți...

(doc) „Procesul alimentar al copiilor nu este periculos.” Cum vor fi hrăniți copii în școlile din Capitală

40


Angela Cutasevici a anunțat astăzi în cadrul Consiliului Municipal Chișinău că toate instituțiile sunt dotate cu toate cele necesare din punct de vedere al alimentației publice. Tot în cadrul ședinței de astăzi a fost votat proiectul de lege care prevede reluarea activității școlilor și grădinițelor în municipiul Chișinău de pe 1 septembrie.

„A fost gândit ca până în data de 7 septembrie să nu fie alimentați copiii la școală. După data de 7, copiii să primească la pachet mâncarea în sala de mese. Treptat, să se reveni la alimentația obișnuită a copiilor. Procesul alimentar al copiilor nu este periculos, ne-au spus specialiștii. Potrivit lor, copiii trebuie să fie alimentați sănătos, dar trebuie evitată aglomerația”, a declarat Angela Cutasevici.

Amintim, consilierii municipali au aprobat, cu 41 de voturi, proiectul de lege care prevede reluarea activității instituțiilor de învățământ din Capitală.

Autoritățile au prezentat orarul de circulație a troleibuzelor și autobuzelor din Capitală, destinate exclusiv pentru transportarea copiilor.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.