Dodon linge clanțele lui Krasnoselski pentru un meci de fotbal

0Moldova
9 Septembrie 2021, ora 05:26


Socialistul Igor Dodon vrea foarte mult să ajungă la meciurile campioanei FC Sheriff din Liga Campionilor, dar acesta nu este sigur dacă grănicerii transnistreni îi vor permite să ajungă la Tiraspol.

Dodon și-a pregătit planul B, acesta s-a gândit să îl sune direct pe liderul separatist Vadim Krasnoselski ca acesta să-i permită să ajungă pe arena FC Sheriff, care va găzdui meciurile cu Șahtior Donețk, Real Madrid și Inter Milano, transmite Știri.md.


„Eu vreau să ajung la meci (cu Șahtior Donețk de săptămâna viitoare n.r.), dar nu știu dacă voi reuși. Poate la alt meci… Eu le-am promis fiilor mei că vom merge și sper că mi se va permite să ajung la Tiraspol. Dacă se întâmplă ceva, atunci o să-l sun pe Vadim Nicolaevici (Krasnoselski n.r.) ca să-mi permită să trec. Dar cu siguranță voi ajunge la unul din meciuri, pentru că e un moment istoric”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni.


„Sheriff este un club moldovenesc, un club din Tiraspol, regiunea transnistreană. Este o echipă afiliată Federației Moldovenești de Fotbal. Dacă nu era afiliat FMF, atunci clubul nu ajungea în această competiție internațională. FC Sheriff reprezintă R. Moldova pe arena internațională.


Menționăm că zilele trecute, la așa-zisa aniversare a 30-a de la formarea forțelor armate ale Transnistriei, Krasnoselski a amenințat printr-un mod deschis Chișinăul.

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
8 Septembrie 2021, ora: 18:41

Vladimir Plahotniuc ar fi implementat scheme ce au lovit și statul român

Oligarhul Vladimir Plahotniuc ar fi implementat scheme care au prejudiciat și  statul român. Cel puțin așa susține primarul sectorului I din București, Clotilde Armand.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.