Doi tineri s-au stins din viață pe patul de spital după ce s-au răsturnat cu mașina într-un câmp

41


Tânărul de 18 ani conducea un Volkswagen deși nu avea permis de conducere. În mașină se mai aflau încă trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani. La ieșirea din satul Alexeevca, mașina a derapat de pe traseu, răsturnându-se în câmp. În urma accidentului, la spitalul raional Edineț au fost transportați în stare gravă șoferul mașinii, un pasager de 16 ani și un alt pasager, de 20 de ani. Șoferul și un pasager au decedat. Celălalt pasager, tânărul de 20 de ani, se află acum în stare gravă în secția reanimare. Poliția cercetează cazul și urmează să stabilească dacă șoferul se afla sau nu în stare de ebrietate.

Un grav accident s-a produs și la Căușeni. O femeie în vârstă de 60 de ani a fost lovită mortal de către un automobilist în vârstă de 18 ani, care conducea fără permis. S-a întâmplat aseară, în satul Zaim, Căușeni. Potrivit ofițerului de presă al IGP, Mariana Bețivu, victima se deplasa pe bicicletă în timp ce a fost lovită mortal de un automobil Volkswagen. În urma impactului, tânărul de de al volan a părăsit locul accidentului. Acesta a fost identificat și reținut pentru 72 de ore în izolatorul Inspectoratului de Poliție Căușeni.

Un alt accident s-a produs la Rezina. Un bărbat de 37 de ani a adormit la volan și a ajuns cu mașina într-un copac. În automobil se aflau soția și doi copii, de un an și de șase ani. În urma impactului, copilul de șase ani a murit pe loc, iar soția și cel de-al doilea copil au ajuns la spital. Sâmbătă, de asemenea, au avut loc două accidente, în urma căror și-au pierdut viața un băiat de 17 ani, pasager într-un automobil condus de un șofer beat. Într-un alt caz, în satul Roșcani din Anenii Noi, a murit un bărbat de 61 de ani, strivit de un tractor. Bărbatul se afla pe mecanismul de cuplare a remorcii, în timpul deplasării și-a pierdut echilibru și a căzut, fiind strivit de vehicul.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în zilele de sâmbătă și duminică s-au produs 27 de accidente rutiere grave, soldate cu șase morți și 32 de persoane cu traumatisme grave.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.