Dumitru Alaiba: „Hoțul Dodon a muncit doar la stat toți 27 de ani. De unde a agonisit atâtea averi, atât el cât și familia sa, este un mister”

50Politică
7 Septembrie 2020, ora 12:55

Foto: simbol


 

Autoritatea Naţională de Integritate efectuează controlul averii şi intereselor lui Dodon, în urma mai multor sesizări depuse de deputatul PAS Dumitru Alaiba. Într-o postare pe pagina de Facebook, Dumitru Alaiba prezintă ce anume a cerut ANI să verifice şi răspunsul primit de la instituţie.


Deputatul PAS menţionează că în sesizările către ANI depuse de el şi colegii lui pentru verificarea averilor şi intereselor lui Igor Dodon au în vedere:


– dobânzi facilitare la împrumuturi

– neconcordanţe în delcararea imobilelor

– vacanţe pe care nu şi le poate permite

– cadouri nedeclarate.


„Hoţul Dodon a muncit doar la stat toţi 27 de ani, doar în funcţii publice, a avut doar salarii din impozitele cetăţenilor. De unde a agonisit atâtea averi, atât el cât şi familia sa, este un mister. La fel este un mister pentru domnul Stoianoglo ce era, totuşi, în acel kuliok pe care i-l înmâna Plahotniuc lui Dodon”, scrie Dumitru Alaiba.
 


sursa: https://www.facebook.com/dumitru.alaiba/posts/1022242534880956

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Economie
7 Septembrie 2020, ora: 14:23

Rubla rusă se prăbușește în raport cu euro  / INFOGRAFIC

La 5 ani de la ocupația Crimeei, rubla rusă s-a prăbușit de la 40 la 90 pentru 1 euro.


(
)

Citeşte tot articolul

Moldova
7 Septembrie 2020, ora: 13:23

TRĂDARE DE PATRIE / Securiștii Vladimir Cernov și Igor Maslov - „curatorii” de la Moscova care COORDONEAZĂ activitatea politică a „Președintelui Dodon”

Actualitate
7 Septembrie 2020, ora: 12:45

Disperat după PR electoral - Dodon a participat la sfințirea unui... sens giratoriu

După ce s-a lăudat cu trotuarele reparate de Primăria Chișinău, Dodon a găsit un nou pretext să se laude – au sfințit un sens giratoriu.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.