Eugen Rusu este noul șef al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

0


Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Eugen Rusu a fost numit astăzi de Guvern în funcția de director al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, comunică MOLDPRES.

Eugen Rusu este doctor în drept și are o experiență de muncă atât în sectorul privat, cât și în cel public. Activează la AGEPI din 2015.

Tot astăzi Executivul a aprobat demisia directorului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vladislav Cotici.

În aceeași ședință a fost aprobată și demisia Lorei Grosu din funcția de șef-adjunct al Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat și cea a Larisei Ciolac din funcția de șef-adjunct al Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat.

De asemenea, Ion Ciumac a fost numit în funcția de șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat; Vitalie Mironov –  în cea de șef-adjunct al Oficiului teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, Dumitru Baba – șef-adjunct al Oficiului teritorial Hâncești; Dumitru Colța – șef-adjunct al Oficiului teritorial Soroca.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!



Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.