Felicitări cu prilejul sărbătorii Ziua Avocaturii 09.09.2020 | JURIDICE MOLDOVA

50


Felicitări cu prilejul sărbătorii Ziua Avocaturii

09.09.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Echipa Juridice Moldova are plăcerea să felicite pe toți reprezentanții ai avocaturii autohtone cu ocazia Zilei Profesionale!

În această frumoasă zi de toamnă, vă dorim multă sănătate, curaj, inspirație și realizări cât mai frumoase.

Echipa noastră conștientizează că profesia nu este una ușoară și necesită multă muncă, dedicație, concentrare, inspirație și profesionalism. Cu toate acestea vă reamintim că nu este nimic mai frumos decât să știi că prin munca depusă dumneavoastră contribuiți la restabilirea echității sociale și faimoasa Reformă a justiției.

Dumneavoastră formați o comunitate de oameni valoroși în care cetățenii își pun încrederea zi de zi (nolens volens). Mai mult, de-a lungul timpului, noi am avut plăcerea de a colabora cu avocați notorii, demni de cele mai înalte laude, care an de an nu doar prestează servicii la un nivel comparabil cu cei din Vest, dar și prin proiectele la care participă dezvoltă proiecte de valoare, atât de necesare societății noastre.

Felicităm și admirăm avocați care își poartă roba cu mândrie și cărora le mulțumim pentru rolul lor esențial în comunitatea noastra.

La mulți ani tuturor celor care s-au regăsit în cuvintele de mai sus!


N.B. Vă îndemnăm să lecturați/vizionați interviurile unor Avocați de valoare (în ordine cronologică):

  1. Roger Gladei: Despre avocatura de business, his way și diverse proiecte;
  2. Viorica Grecu: În…Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.