Fotbalistul moldovean Ștefan Bodişteanu a debutat în campionatul României

54


Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Fotbalistul moldovean Ştefan Bodişteanu în vârstă de numai 17 ani a debutat ieri, 29 iulie, în campionatul României, transmite MOLDPRES,

El a apărut în teren în minutul 66 de joc în meciul din deplasare  disputat de echipa sa, Viitorul Constanța cu Hermanstadt Sibiu. Constănțenii au cedat cu scorul 0-2 după patru victorii consecutive obținute anterior. ”Au fost de nerecunoscut”, a scris mass-media de profil din țara vecină.

Ștefan Bodișteanu este fiul campionului mondial de tineret la lupte libere, Ruslan Bodișteanu, nepotul fostului antrenor al selecționatei de fotbal a R. Moldova, Ion Caras. ”Este cu mult mai talentat decât mine și mai profesionist. La sigur, că o să mă depășească. Are toate premisele”, a declarat astăzi pentru agenție Ion Caras.

Ștefan Bodișteanu a fost testat și admis la Viitorul Constanța în 2015. La numai 12 ani a fost ales căpitanul echipei, categoria sa de vârstă. 

La vârsta de 7 ani Ştefan Bodişteanu a început să frecventeze Şcoala de fotbal a clubului Zimbru Chişinău. Aici s-a antrenat sub bagheta lui Anatol Tîmbur timp de 4 ani, evoluând în postura de mijlocaş central.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.