marți, ianuarie 18, 2022
Acasă Social (foto) Aleea pietonală de pe bulevardul Grigore Vieru va fi reabilitată. Ce...

(foto) Aleea pietonală de pe bulevardul Grigore Vieru va fi reabilitată. Ce lucrări sunt planificate

61


Pe aleea de pe bulevardul Grigore Vieru vor fi executate lucrări de reabilitare a infrastructurii pietonale. Proiectul de execuție prevede amenajarea pistelor pentru bicicliști, a trotuarelor și a spațiilor verzi, precum și instalarea mobilierului urban. Totodată, va fi montat un sistem de irigare a zonelor verzi și a iluminatului nocturn decorativ pe aleea pietonală.

Serviciile municipale de profil au început deja intervenția în zonă prin schimbarea corpurilor de iluminat vechi cu cele de tip LED și revopsirea pilonilor de pe artera de circulație.

De asemenea, Î.M. Regia „Exdrupo” va interveni prin lucrări de schimbare a bordurilor deteriorate de la intersecţiile din perimetrul bulevardului Grigore Vieru și va crea condiții de accesibilitate pentru persoanele cu mobilitate redusă. Pentru traversarea în siguranță a cetățenilor, trecerile pietonale vor fi supraînălțate.

Proiectul de reabilitare va fi realizat cu ajutorul financiar al unei bănci comerciale și a mai multor agenți economici care activează în zonă.

Vezi mai jos cum arată proiectul de reabilitare.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.