foto | Partidul ȘOR anunță darea în exploatare a celui de-al doilea teren de joacă în satul Constantinovca, raionul Edineț

41


Al doilea spațiu de joacă din proiectul „Un teren de joacă pentru fiecare localitate”, lansat săptămâna trecută la inițiativa deputatului Ilan Șor, a fost inaugurat astăzi la Constantinovca, raionul Edineț.

„Astfel de terenuri de joacă vor fi construite și amenajate în fiecare localitate cu primari ai Partidului ȘOR”, a spus liderul formațiunii, Ilan Șor, într-un mesaj prin intermediul căruia i-a felicitat cu ocazia inaugurării noului teren de joacă pentru copii pe locuitorii din Constantinovca.

„Noi le-am promis oamenilor că le vom face viața mai bună și ne ținem de cuvânt. Scopul nostru este să renaștem satele Moldovei. Iar asta va fi posibil numai dacă în sate vor răsuna râsetele zglobii ale copii”, a spus Ilan Șor.

Echipa Partidului ȘOR realizează proiecte care să țină moldovenii acasă și să oprească plecarea în masă a cetățenilor peste hotare. „Un trai decent acasă, în Moldova, îl merită toți cetățenii”, spune Violeta Ivanov, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR.

„Partidul ȘOR a creat condiții bune de trai la Orhei și oamenii au apreciat efortul nostru prin a rămâne să trăiască și să muncească acasă. Noi ne dorim sincer să creăm asemenea condiții în cât mai multe localități din țară”, a menționat Violeta Ivanov.

La rândul său, vicepreședintele Partidului ȘOR” Vitalie Balinschi le-a spus locuitorilor din Constantinovca despre faptul că vor urma și alte proiecte frumoase.

„Acesta este doar începutul. Noi avem planuri mari pentru această localitate și nu numai. Vrem ca bucuria să nu dispară niciodată de pe fețele locuitorilor, iar cei mici trebuie să fie încurajați încă de la o vârstă fragedă ca să iubească Moldova și să rămână acasă”, a spus Balinschi.

Primarul de Constantinovca, Veaceslav Cotovschi, a adresat un mesaj emoționant de mulțumire întregii echipe a Partidului ȘOR pentru suportul acordat.

„Mulțumim lui Ilan Șor pentru că avem, cu sprijinul lui, un teren de joacă pentru copii. Întreaga localitate este recunoscătoare pentru această realizare. Cu pași mici aducem Europa acasă”, a conchis Cotovschi.

Președinta organizației teritoriale Edineț a Partidului ȘOR, Svetlana Panciuc a spus că toate proiectele formațiunii politice urmăresc să le facă viața mai bună cetățenilor.

„Oamenii se conving că proiectele Partidului ȘOR reies din necesitățile stringente ale cetățenilor. Proiectele urmăresc renașterea țării. De aceea, acestea sunt apreciate de oamenii”, a spus Svetlana Panciuc.

Acum o săptămână, pe 23 iulie, la inițiativa lui Ilan Șor a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Primul spațiu de acest gen pentru copii din cadrul proiectului a fost inaugurat în comuna Cuhnești, raionul Glodeni. Partidul ȘOR derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa o sută de localități din țară, conduse de primari din partea Partidului ȘOR.

Această prezentare necesită JavaScript.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.