foto | Șoferul care a murit aseară la Anenii Noi era logodnicul Innei din Zâmbărele. Iubita și fratele bărbatului au decedat într-un accident similar

82


Șoferul care a decedat aseară la Anenii Noi, după ce un Mercedes a derapat și s-a izbit de un copac, era logodnicul actriței din Zâmbărele, Inna Cujba. Tânăra și fratele iubitului său au decedat toamna trecută, într-un accident similar care s-a produs la Căușeni.

Cei care au cunoscut cuplul au relatat pe rețelele de socializare că bărbatul suferea de depresie după tragedia prin care a trecut. Ei au relatat că acesta publica frecvent imagini pe pagina sa și scria că îi lipsesc Inna și fratele.

Totodată, potrivit internauților, în momentul accidentului de aseară, în accidentul de ieri ar fi suferit o prietenă de-a Inei și fiica bărbatului. Informația despre faptul că logodnicul Innei a fost confirmată și de fondatoare Zâmbărele, Victoria Roșca.

Actrița a publicat pe stories un mesaj în care și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate și a exprimat condoleanțe. Ea a îndemnat șoferii să respecte regulile de circulație, pentru a evita asemenea tragedii.

„Ruslan, Ina, să fiți fericiți în ceruri. Odihniți-vă în pace și lumină. Voi aveați un viitor luminos aici, pe pământ, dar soarta a avut alte planuri”, a scris Victoria Roșca.

Precizăm că, Inna Cujba a decedat la mijlocul lunii octombrie 2019. Actrița avea doar 27 de ani și nu a supraviețuit unui tragic accident.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.