foto | Taraclia, pe urmele Orheiului? Are loc renovarea infrastructurii rutiere, iar Șor dă asigurări că va deveni „o perlă a sudului țării”

78


Renovarea infrastructurii rutiere a orașului Taraclia a ajuns la o nouă etapă, după ce un tronson de un kilometru a străzilor Fontanaia și 1 Mai a fost complet asfaltat. Prin această porțiune de drum va fi asigurat accesul la mai multe obiective și instituții importante din oraș, inclusiv la Stadionul orășenesc. Finalizarea acestei etape va face posibilă fluidizarea traficului de pe strada Inzova, artera principală a orașului.

Liderul Partidului ȘOR a anunțat că va susține Primăria Taraclia în următoarea etapă a proiectului, care prevede amenajarea mai multor artere din oraș. Într-o adresare către locuitori, cu ocazia demarării etapei de amenajare, Ilan Șor a declarat că toate transformările din oraș sunt făcute pentru a face viața oamenilor mai confortabilă.

„Renovăm drumurile și amenajăm spațiile aferente pentru ca orașul să arate frumos, ca oamenilor să le fie plăcut să se deplaseze, să se simtă confortabil acasă. Îl susținem pe primarul Veaceslav Lupov și toate inițiativele lui. Împreună vom construi o Taraclie frumoasă, prosperă și vom face din ea o perlă a sudului țării, o vom transforma într-o mică Nisa a Moldovei”, a susținut Șor.

Deputatul din partea Partidului ȘOR, Igor Himici, a amintit de proiectele sociale și de dezvoltare realizate de formațiunea politică în mai multe localități din țară. El a mai spus că în Taraclia urmează să fie finalizat, în scurt timp, programul de iluminat stradal.

„În câteva zile, la Taraclia va fi finalizat amplul program de iluminat stradal. Orașul va devenit unul dintre cele mai iluminate localități nu doar din sudul țării, dar și din țară. Acest proiect a devenit posibil datorită susținerii lui Ilan Șor și Partidului ȘOR. În timpul ce urmează vor fi implementate și alte proiecte de dezvoltare”, a zis Himici.

Primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov, a menționat că în ultimele luni orașul s-a dezvoltat rapid.

„La Taraclia nu am descoperit o nouă Americă. Făcând aceste transformări vizibile într-un timp record, nu am făcut altceva decât să preluăm experiența de la Orhei, unde Ilan Șor a făcut o adevărată revoluție socială și de dezvoltare a infrastructurii. Toate promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală le voi realiza cu susținerea echipei lui Ilan Șor”, a declarat Veaceslav Lupov.

Startul lucrărilor de renovare a infrastructurii rutiere a fost dat la Taraclia la începutul lunii iulie. Atunci, Primăria a anunțat că va renova din bani publici două străzi principale din oraș, iar Ilan Șor a spus că va susține reparația altor trei străzi, dar și lucrările de amenajare pe toate cele cinci artere. Infrastructura rutieră este reabilitată la Taraclia în paralel cu lucrările unui proiect ce ține de iluminatul public, care va fi dat în folosință în preajma Zilei Independenței.

Amintim că, în alegerile locale din toamna anului trecut, reprezentantul Partidului ȘOR, Veceaslav Lupov, a fost învestit în funcția de primar al orașului Taraclia, obținând 74% dintre voturi.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.