foto, video | Tentativă de contrabandă cu substanțe anabolizante, dejucată de vameși la Leușeni. Un cetățean turc, reținut

43


Un cetățean turc este cercetat penal după ce vameșii de la Leușeni, asistați de câinele specializat, au depistat mai multe loturi de produse anabolizante. Substanțele erau ascunse de controlul vamal în autoturismul bărbatului, în vârstă de 39 de ani, la bordul căruia se afla împreună cu soția și doi copii minori.

Cazul a avut loc la ieșire din țară, duminică noaptea, în jurul orei 03:00. Ca urmare a controlului fizic efectuat, vameșii au descoperit, ascunse în roata de rezervă, torpedo și aripile din spate ale mijlocului de transport, 67.775 de comprimate și 1355 de fiole cu substanță anabolizantă. Potrivit informațiilor preliminare, valoarea produselor se ridică la peste 800.000 de lei.

Imediat după depistarea substanțelor, ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal și procurorii au descins cu percheziții la adresa de domiciliu indicată în viza de reședință temporară a bănuitului, cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, în privința acestuia fiind inițiat un dosar penal. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

Foto> customs.gov.md

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.