marți, ianuarie 18, 2022
Acasă Social Igor Dodon cere demisia directorului ANSP, Nicolae Furtună: „Scuzele publice nu sunt...

Igor Dodon cere demisia directorului ANSP, Nicolae Furtună: „Scuzele publice nu sunt deloc suficiente”

51


Președintele Igor Dodon cere demisia directorului ANSP, Nicolae Furtună. Dodon a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că a transmis poziția sa guvernului și așteaptă decizia conformă cu așteptările opiniei publice.

„Îmi exprim regretul și consternarea față de declarațiile făcute de directorul ANSP, Nicolae Furtună. Scuzele publice nu sunt deloc suficiente atunci când printr-o declarație afectezi moral un număr mare de oameni. Nu am obiecții față de activitatea domnului Furtună, știu că a muncit din greu în această perioadă pandemică foarte complicată, dar declarația complet inadecvată pe care a făcut-o îi afectează grav credibilitatea pentru activitatea sa de mai departe”, scrie în postarea sa Dodon.

Igor Dodon a scris că, după această afirmație, Nicolae Furtună nu mai are calitatea morală să ocupe funcția de director ANSP și trebuie să demisioneze.

Amintim că, ieri, 7 septembrie, în cadrul unei emisiuni Nicole Furtună a spus că persoanele care au decedat din cauza virusului de tip nou au fost o povară pentru ei înșiși și pentru cei din jur.

Astăzi, Nicolae Furtună a cerut scuze publice pentru declarația sa și a spus că declarația sa a fost interpretată greșit.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.