În grădinițele din Chișinău a început o campanie de prevenție împotriva infecției cu coronavirus

43


Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a început o campanie de informare referitoare la acțiunile, responsabilitățile și măsurile care trebuie aplicate în grădinițe pentru evitarea infectării cu coronavirus, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei, cu suportul Organizației Mondiale a Sănătății şi Biroului de Cooperare al Elveției, a tipărit peste 96 mii de infografice, care vor fi distribuite în cele 166 de grădinițe din capitală.

Astfel, directorii, metodiștii, personalul auxiliar şi părinții vor primi informații despre acțiunile, responsabilitățile şi măsurile care necesită a fi luate în contextul relansării procesului educațional.

Totodată, în contextul redeschiderii grădinițelor, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport și Direcţia generală asistenţă socială și sănătate, au instruit angajații grădinițelor privind măsurile care trebuie aplicate pentru evitarea infectării cu coronavirus. La instruiri au participat 146 de asistenți medicali și 162 de directori. În prezent, de instruiri beneficiază angajații din școli.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.