În weekend au fost amendați peste 1800 de șoferi

65

În zilele de odihnă, peste 1800 de șoferi au fost documentați de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ pentru că au condus cu abateri, dintre care 853 de conducători auto au depășit limita de viteză, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor INSP, tot în această perioadă, 31 de șoferi au fost depistați la volan în stare de ebrietate, iar 160 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor şi altor participanți la traficul rutier.

Totodată, inspectorii de patrulare au intervenit la 109 solicitări, parvenite de la cetățeni prin intermediul Serviciului național unic 112.

În perioada de referință, din cauza șoferilor imprudenți, pe teritoriul țării s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu 10 persoane traumatizate și două decedate.

Angajații INSP au intensificat în ultima perioadă patrularea pe întreg teritoriul țării, pentru a descuraja și preveni conducerea în stare de ebrietate și deplasarea cu viteză excesivă, acestea fiind principalele cauze ale accidentelor rutiere.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.