Ion Ceban: ,,Din cauza birocrației excesive, încă nu putem astupa găurile în asfalt”

56

Găurile de pe străzile din capitală nu vor fi astupate, cel mai probabil până la mijlocul lunii mai, susține primarul capitalei Ion Ceban, care a criticat din nou funcționarii de la ministerul Econoomiei, din cauza cărora ar întârzia lucrările. Edilul capitalei susține că responsabilii din cadrul Primăriei au făcut tot ce le-a stat în putință.

„Domni directori ai transportului, oamenii au plecat în cosmos 60 de ani în urmă, dar în Moldova și în Chișinău din cauza birocrației excesive și a unor funcționari poate și drumari, încă nu putem astupa găuri în asfalt, aici nu e vina direcției. Cea mai gravă problemă este că până pe 15 mai nu vor putea interveni așa cum ne propunem, sperăm mult că acești termeni se vor reduce, dar vreau oamenii să cunoască. Ce ține de primărie, noi totul am făcut, cer scuze pentru proasta dispoziție după mersul pe străzile din capitală”, a declarat Ceban.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a criticat și săptămâna trecută angajații de la Ministerul Economiei, din cauza cărora ar întârzia lucrările de reabilitare a străzilor din capitală. Potrivit acestuia, unii funcționari vin cu elicopterul și nu simt borțile din asfalt, vin pe cale aeriană.

La sfârșitul lunii martie, primarul capitalei, Ion Ceban, a criticat dur angajații de la Ministerul Economiei. Ceban a îndemnat colegii să lasă o mașină de frezat asfalt în fața Guvernului – „salutări din partea primarului” sau să-i plimbe prin oraș să vadă cum stau lucrurile.

„Domnul Tomiță, dacă nu vom interveni cu plombarea găurilor, urmează să pierdem străzile pe care le avem la aceasta etapă. Dacă e sa lăsăm ironia, situația e foarte urâtă.

Fac această adresare publică către Ministerul Economiei, pentru că în repetate rânduri când am atenționat despre aceste lucruri, mi-ați spus că totul va fi bine, nu este foarte bine, totul este foarte rău – orașul este plin de gropi, țara este plină de gropi din cauza dumneavoastră pentru că nu ați făcut ceea ce trebuie să faceți până pe 31 decembrie 2020.

Rog foarte insistent, domnul Tomița, să-i transmiteți o mașină de frezat, salutări din partea primarului, în fața Guvernului, aruncați acolo la ei, poate s-or gândi, sau să-i așezați în mașinile voastre să circule puțin prin Chișinău. Lucrurile nu funcționează, noi nu putem procura asfalt din cauza voastră ca să reabilitați situația în oraș”, a mai adăugat Ceban.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.