Israelul a depistat primul caz de infectare cu Delta Plus. Purtătorul e un copil care venea din R. Moldova

0Externe
21 Octombrie 2021, ora 10:37


 Israelul a detectat un prim caz de infectare cu subvarianta Delta Plus a coronavirusului. Purtătorul subvariantei este un copil de 11 ani venit din Europa. Potrivit Times of Israel, acesta venea din Republica Moldova. Descoperirea a fost făcută în contextul în care Israelul intenționează să ridice mai multe restricții, în special cele legate de turism.

„Varianta AY4.2, care a fost descoperită în mai multe ţări europene, a fost identificată în Israel”, a transmis Ministerul Israelian al Sănătății.


Purtătorul subvariantei este un copil de 11 ani venit din Republica Moldova. El a fost identificat pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv şi plasat în carantină.


Se crede că Delta Plus ar fi dus la creșterea infectărilor din Marea Britanie, notează b1tv.ro.


„Trebuie să se facă cercetări urgente pentru a ne da seama dacă această variantă Delta Plus emai transmisibilă. Deocamdată nu sunt indicii clare că e așa, dar trebuie să facem aceste cercetări pentru a ne da sa seama cât mai repede cum acționează”, a declarat recent expertul Scott Gottlieb, fost comisar al FDA, acum parte din consiliul de administrație al Pfizer. 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
21 Octombrie 2021, ora: 10:31

TRAGIC! Un bărbat a fost depistat strangulat la Centrul COVID-19 de la Moldexpo

Caz tragic în Capitală. Un bărbat a fost depistat strangulat la Centrul COVID-19 de la Moldexpo. Potrivit informațiilor, cadavrul neînsuflețit a fost găsit ieri, 20 octombrie, în jurul orei 20:23, transmite realitatea.md.


(
)

Citeşte tot articolul
Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.