miercuri, ianuarie 19, 2022
Acasă Social Italia a prelungit restricțiile de intrare în țară pentru cetățenii moldoveni

Italia a prelungit restricțiile de intrare în țară pentru cetățenii moldoveni

36


Pe fondul creşterii numărului de cazuri de coronavirus din ultimele săptămâni, Italia a decis prelungirea normelor sanitare de restricţie. Moldova a rămas în lista țărilor din zona roșie. Astfel, moldovenii au în continuare acces interzis pe teritoriul Italiei.

Totodată, rămâne interzisă intrarea în Italia a cetăţenilor din Armenia, Bangladeş, Boznia Herţegovina, Brazilia, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru, Republica Dominicană, Kosovo, Muntenegru, Serbia şi Columbia, transmite digi24.ro.

La fel, a fost extinsă obligaţia de a sta în izolare acasă timp de 14 zile pentru persoanele care sosesc din România şi Bulgaria.

Intrarea în Italia se face pe baza actului care atestă reşedinţa, se completează un formular unde se declară domiciliul pentru autorităţile sanitare.

Persoanele care sosesc din Grecia, Malta, Spania şi Croaţia au obligaţia să se supună testului pentru depistarea noului coronavirus.

Purtarea măştii rămâne obligatorie în toate spaţiile închise, dar şi în exterior în intervalul orar 18.00-6.0, acolo unde nu se poate respecta distanţa de un metru.

Discotecile şi stadioanele râmân închise, iar mijloacele de transport vor circula cu o capacitate de 80 % pentru a permite respectarea distanţei.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.