Jurgen Klopp, atac necaracteristic: ”Nu poți lupta cu cluburi aflate în proprietatea unor state sau a unor oligarhi!”

56


Jurgen Klopp a recunoscut că nu poate rivaliza cu Pep Guardiola și Frank Lampard – spre deosebire de rivale, Liverpool a făcut un singur transfer în această vară.

Cormoranii vor încerca să-și apere titlul fără mutări spectaculoase – unica achiziție este fundașul stânga Kostas Tsimikas, adus de la Olympiacos pentru 13 milioane de euro.

Asta în timp ce Chelsea a cheltuit peste 250 de milioane de euro, iar printre noutăți se află Timo Werner, un atacant dorit și de Liverpool, fără să poată însă licita peste gruparea lui Roman Abramovic.

Loading…


„Este o lume plină de incertitudini, dar pentru unele cluburi viitorul nu provoacă deloc îngrijorare. Asta pentru că sunt niște țări sau niște oligarhi proprietarii lor. La noi, situația e diferită,” a explicat Klopp.

Jurgen Klopp: ”Nu putem proceda ca Chelsea”

Managerul campioanei a vorbit și despre șansele echipei sale în noul sezon.

„Am jucat finala UEFA Champions League acum doi ani, am câștigat apoi anul treut. Apoi am devenit campioni în Anglia. Dar nu putem să ne schimbăm peste noapte și să procedăm ca Chelsea.

Ei au adus mulți jucători, dar chiar dacă aduci cei mai buni 11 jucători din lume nu poți spera ca o săptămână mai târziu să joace cel mai bun fotbal. Acesta e atuul nostru, că lucrăm de mult timp împreună,” a fost opinia germanului.

 Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.