Jurnal TV poate fi recepționat în multiplexul A prin semnal digital terestru

44


ADRIAN BURAGA, directorul general al Jurnal TV: “Noutatea bună este că din 17 august Jurnal TV a revenit în multiplexul A, cu acoperire națională. Vreau să menționez că Jurnal TV a fost o perioadă îndelungată de timp doar pe raza municipiului Chișinău, iar începând cu 17 august suntem în multiplexul A cu acoperire națională, respectiv toți locuitorii din toate raioanele pot să vizioneze Jurnal TV printr-o modalitate simplă, prin recepționarea semnalului digital.”

Recepționarea postului Jurnal TV pe întreg teritoriul Republicii Moldova se face prin intermediul unui receptor digital DVB-T2 sau al unui tuner digital care este încorporat în majoritatea televizoarelor de generație nouă. Trebuie doar să conectați o antenă decimetrică, apoi să intrați în meniul televizorului și să porniți auto-scanarea canalelor digitale. Dacă televizorul Dumneavoastră este mai vechi și nu dispune de tuner digital încorporat, atunci este nevoie de procurarea unui set-top-box de tip ”DVB-T2”, care va face legătura între antenă și televizor. Principalele emițătoare ale semnalului digital terestru sunt amplasate în Strășeni, Mândreștii Noi, Edineț, Ungheni, Căușeni, Cahul, Cimișlia, Trifești, Ivancea, Drochia, Soroca, Bender Hâncești, Leova, Comrat și Baimaclia. Astfel, fiind prezent în multiplexul A, Jurnal TV dispune acum de acoperire națională. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor de dezvoltare ai Republicii Moldova.

ADRIAN BURAGA, directorul general al Jurnal TV: “Vreau să mulțumesc și să menționez faptul că acest lucru se datorează și partenerilor de dezvoltare care ne-au ajutat pentru a face posibil acest lucru și a fi pe o perioadă îndelungată de timp în multiplexul A, iar telespectatorilor le recomandăm să rămână în continuare cu Jurnal TV pentru că din toamnă urmează multe proiecte noi, emisiune de divertisment, talk-show-uri politice și cele mai tari știri, ca de obicei.”

Precizăm că televiziunea digitală terestră oferă o calitate net superioară a imaginii şi sunetului față de semnalul analog de transmisiune. Alături de Jurnal TV, în multiplexul A sunt prezente alte zece posturi de televiziune.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.