La CFR Cluj au fost depistate 26 de cazuri de coronavirus

40


Chişinău, 24 iul. /MOLDPRES/. Conform unor informaţii de ultimă oră, în acest moment există nu mai puţin de 26 de cazuri de COVID-19 la echipa de fotbal CFR Cluj (România): 16 jucători şi 10 membri din staff, inclusiv antrenorul principal Dan Petrescu, relatează MOLDPRES cu referire la surse electronice din țara vecină.

Focarul de coronavirus de la campioana României a ajuns să fie cel mai mare din Liga 1. La Dinamo au fost depistate 21 de cazuri.

Partida celor de la CFR Cluj cu FC Botoşani, care trebuia să se dispute în acest weekend, a fost amânată. În acest moment, echipa lui Dan Petrescu aşteaptă decizia Direcției de Sănătate Publică, iar echipa ar putea să intre în carantină pentru 14 zile.

În acest context, o soluţie ar fi ca gruparea din Gruia să apeleze la juniori pentru a încheia campionatul. Liga Profesionistă de Fotbal este obligată să găsească variante pentru a încheia pe teren, la timp, play-off-ul din actualul sezon al Ligii 1, după ultimul răspuns venit de la UEFA.

Forul european a respins solicitarea LPF de prelungire a termenului limită pentru anunțarea echipelor calificate în cupele europene. Astfel, play-off-ul trebuie încheiat până la data de 3 august.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. Clasamentul campionatului este condus de Universitatea Craiova (44 de puncte), fiind urmată de CFR (41 puncte și un meci restanță).Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.