„Mă simt mult mai bine”. Vlad Ciobanu, cel care l-a jucat pe Eminescu în filmul Luceafărul, despre boală și tratament

59


Vlad Ciobanu, cel care l-a jucat pe Eminescu în filmul Luceafărul, anunță că este internat în continuare la Iași și se simte mult mai bine. Acesta a mulțumit, printr-o postare pe Facebook, oamenilor care l-au ajutat și continuă să îl susțină financiar.

„Efortul vostru financiar, mesajele de încurajare, urările de sănătate mă emoționează, îmi dau puteri și încredere. Pentru că nu pot să răspund fiecăruia, vă adresez acest mesaj. După două săptămâni, câte au trecut de la chimioterapie, mă simt mult mai bine. Mă aflu sub stricta supraveghere a medicilor, fac tratament de recuperare. În curând voi reveni acasă pentru o scurtă perioadă, după o primă etapă de tratament, și sper să mă întorc cu certitudinea că pot învinge boala”, a scris Vlad Ciobanu pe rețelele de socializare.

Amintim că actorul Vlad Ciobanu, cunoscut pentru rolul lui Eminescu din filmul „Luceafărul”, de Emil Loteanu, este internat la Iași. Moldoveanul suferă de leucemie și urmează un tratament de chimioterapie. Fiecare mililitru de sânge donat îi va putea salva viața.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.