Maia Sandu: „Dodon nu este decât un personaj care încearcă să-l imite pe Plahotniuc”

43Politică
8 Septembrie 2020, ora 09:46

Foto: simbol


 

„Avem și am avut mereu o comunicare corectă și le cerem și susținătorilor noștri să facă asta. Nu face bine această ceartă, dacă este așa cum spuneți, face bine doar lui Dodon. Și sunt sigură că susținătorii PAS și Platforma DA vor un lucru comun: să dăm jos hoții în frunte cu Igor Dodon.


„Dodon nu este decât un personaj care încearcă să-l imite pe Plahotniuc, iar el acum nu poate adiministra nici proictele mafiotice ale lui Plahotniuc și merge fix pe exemplele lui Plahotniuc, ca numirea lui Clima la Curtea de Apel, ca aceeași corupți care l-au slujit pe Plahotniuc, acum să-l slujească și pe el”, a declarat Maia Sandu.


„Sondajele credibile arată ca noi avem prima șansă. Toate sondajele vin să arunce pe piață informații eronate ca să se creeze impresia că Igor Dodon e susținut de oameni, Nici sondajele, nici oamenii nu susțin asta. Dacă o să mergeți de la Sud la Nord, o să vă convingeți”, a mai declarat Sandu.


 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Actualitate
8 Septembrie 2020, ora: 12:25

Președintele „Kuliok” Dodon anunță că Furtună nu are CALITATEA MORALĂ să ocupe funcția de șef ANSP. Președintele care e filmat cum ia bani de la Plahotniuc - ce calități morale are?

„Președintele Dodon” vorbește despre calitatea morală a lui Furtună, dar se face că uită cum lua pungi cu bani de la Plahotniuc.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
8 Septembrie 2020, ora: 11:46

Furtună REFUZĂ să demisioneze! O nouă declarație cinică: „Compasiune pentru cei care... n-au înțeles mesajul meu” și „Din punct de vedere medical, este un termen corect”

„Vreau să vin cu un mesaj de compasiune pentru cei care nu au înțeles mesajul meu. Îmi cer scuze de la toți, eu altceva am avut în vedere prin povara infecției cu COVID. Din punct de vedere medical cred ca e un termen corect, din punctul de vedere al compasiunii e…


(
)

Citeşte tot articolul
Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.