MECC lansează Linia Verde a Siguranţei în Educaţie

70


Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

29 Aug. 2020 / 13:20


MECC lansează Linia Verde a Siguranţei în Educaţie

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării (MECC) în colaborare cu organele locale de specialitate în domeniul învăţământului lansează Linia Verde a Siguranţei în Educaţie. Acţiunea are loc în contextul reluării procesului educaţional în incinta instituţiilor de învăţământ şi are ca scop oferirea suportului informaţional necesar tuturor elevilor, cadrelor didactice/ manageriale şi părinţilor în gestionarea comportamentului în situaţii de criză provocate de pandemia virusului COVID-19.

Potrivit MECC, la nivelul fiecărui raion, a fost desemnată o persoană responsabilă de monitorizarea cazurilor de infectare cu virusul COVID-19, în instituţiile de învăţământ.

În cadrul procesului se respectă normele deontologice şi cerinţele privind protecţia datelor cu caracter personal.

Lista specialiştilor din cadrul organelor locale de specialitate din domeniul învăţământului şi numărul de telefon al Liniei Verzi din fiecare raion poate fi vizualizată pe site-ul instituţiei.

De asemenea, pentru semnalarea situaţiilor dificile în legătură cu redeschiderea instituţiilor de învăţământ, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării a creat Formularul Verde: Siguranţă în Educaţie, în care pot fi descrise problemele şi riscurile acestora.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.