Mesajul Decanului Facultății de Drept a USM către studenții anului I: despre alegerea profesiei, responsabilitate de a fi student la drept și unele precizări preliminare privind organizarea studiilor 26.08.2020 | Serghei Brînza

48


Decanul Facultății de Drept, prof. univ., dr. hab. Serghei Brînza

Cu drag Vă salut din partea administrației Facultății de Drept și Vă doresc mult succes pe tărâmul educațional universitar!

Apreciem mult alegerea Dvs. de a fi student(ă) la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova – prima instituție de învățământ cu profil juridic de la noi din țară. Prima, din punct de vedere istoricește [facultatea noastră având o experiență de peste 60 de ani] și, deopotrivă, prima, din punct de vedere al prestigiului și al calității studiilor oferite.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată. Să fiți convinși că ați făcut cea mai bună alegere. Odată ce ați decis să învățați la noi, deveniți parte a unei comunități academice active, dinamice și productive. Valorile promovate de colectivul nostru educațional se axează pe responsabilitate, profesionalism, calitate, integritate, comunicare și implicare.

Începând cu data de 1 septembrie 2020 – Facultatea de Drept devine pentru Dvs., pentru cel puțin 4 ani de zile, a doua casă. Venind aici, profitați de această oportunitate, fructificați cunoștințele pe care le veți obține, valorificați resursele și sursele educaționale puse la dispoziția Dvs. și implicați-vă în diferite proiecte, programe și competiții. Munca perseverentă, corectitudinea și curiozitatea sunt elemente indispensabile ale succesului.

Studiile la Facultatea de Drept a USM sunt cu adevărat o experiență unică, o perioadă plină de provocări, de…Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.