Mesajul preşedintelui Igor Dodon de Ziua Independenţei (VIDEO)

47


Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Social

27 Aug. 2020 / 19:00


Mesajul preşedintelui Igor Dodon de Ziua Independenţei (VIDEO)

De Ziua Independenţei, preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj adresat cetăţenilor.

„Stimaţi cetăţeni!

Acest an – 2020, a fost deosebit de greu pentru ţara noastră, el a fost greu pentru absolut fiecare dintre noi.

Noi cu toţii ne-am confruntat cu două mari năpaste – cu pandemia COVID, care a răpit sute de vieţi şi reprezintă o provocare imensă pentru sistemul sănătăţii, şi cu seceta gravă, care a lăsat fără roadă zeci de mii de hectare.

Şi pandemia, şi seceta au lovit dur în economia naţională. Din 1991 încoace, Moldova n-a mai trecut prin asemenea încercări dureroase.

Vă spun sincer – a fost foarte dificil să guvernăm ţara în aceste condiţii, să identificăm soluţii şi să asigurăm plata pensiilor şi salariilor, să găsim bani pentru drumuri şi pentru ajutoare financiare. Dar îi sunt recunoscător Domnului şi colegilor mei de la guvernare că am reuşit să păstrăm securitatea economică şi socială.

Vă sunt recunoscător vouă, fiecărui cetăţean în parte, că aţi avut înţelegere şi răbdare. Vreau să vă asigur că vom trece cu bine de aceste vremuri dificile.

În acest an noi cu toţii am ştiut să rezistăm la greu, am demonstrat voinţă şi tărie de caracter şi am devenit mai căliţi şi mai înţelepţi. Pandemia şi seceta se vor sfârşi, inevitabil, iar noi vom dezvolta ţara cu forţe noi, cu speranţă în ziua de mâine şi cu încredere în viitorul demn al Republicii Moldova.

Stimaţi cetăţeni, vă felicit cu prilejul celei de-a 29-a aniversări a Zilei Independenţei! Trăiască ţara noastră, Republica Moldova!

Fiţi sănătoşi şi fiţi buni unii cu alţii, dragii mei”, se arată în mesajul preşedintelui.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.