joi, octombrie 21, 2021
Acasă Social Metalferos respinge acuzaţiile calomnioase aduse de Procuratura Generală. „Alexandr Stoianoglo a fost...

Metalferos respinge acuzaţiile calomnioase aduse de Procuratura Generală. „Alexandr Stoianoglo a fost indus în eroare”

42


„Metalferos” îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu noile acuzaţii calomnioase lansate astăzi de Procuratura Generală. Potrivit comunicatului emis de compania de stat, Alexandr Stoianoglo „a fost indus în eroare intenţionat de către anumite persoane cu interes vădit de a calomnia și de a distruge Metalferos”.

„Ne exprimăm nemulțumirea că toate tentativele noastre din ultimul timp de a obţine o investigare obiectivă a tuturor informaţiilor despre companie, s-au sfârșit prin nedorinţa organelor competente de a face acest lucru.

Ținem să subliniem că toate informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului de către către Metalferos, nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe. Cerem organelor fiscale sau altor organe abilitate să facă investigatiile de rigoare, pentru a contesta toate informațiile false aduse la adresa companiei.

Metalferos face apel la corectitudine şi cere investigarea obiectivă a tuturor acuzaţiilor ce se aduc la adresa noastră. Orice declarație falsă lansată în spatiul public aduce prejudicii financiare foarte mari întreprinderii, lucru care afectează  nu numai angajații companiei, ci și economia țării” se menționează în comunicat.

Vă aducem aminte că, astăzi, Alexandr Stoianglo  a prezentat un raport care vizează investigația fraudelor întreprinse la Metalferos. În prim-plan sunt aduse schemele de spălare de bani pe care le-ar fi pus în acțiune Vlad Plahotniuc.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.