Michael Moore avertizează: Sunteți pregătiți mental pentru o nouă victorie a lui Trump?

70Internațional
30 August 2020, ora 09:30


 

Producătorul de film Michael Moore spune că Donald Trump va ieşi din nou preşedinte. Moore a fost printre puţinii observatori care a prezis victoria lui Trump în 2016, relatează The Guardian.


Producătorul de filme documentare Michael Moore a avertizat că Donald Trump pare să se afle în aceeaşi situaţie ca şi în 2016, atunci când nimeni nu îi dădea şanse, dar a câştigat în faţa lui Hillary Clinton.


”Îmi pare rău că trebuie să prezint din nou realiltatea”, a spus el. Moore a spus că „entuziasmul pentru Trump este peste limite” în statele cheie, în comparaţie cu candidatul Partidului Democrat, Joe Biden.


”Sunteţi pregătiţi pentru o victorie a lui Trump? Sunteţi pregătiţi mental să fiţi din nou depăşiţi de Trump? Vă complaceţi în certitudinea că Trump nu poate câştiga?”, a scris Moore pe contul său de Facebook.


”Echipa lui Biden tocmai a anunţat că va vizita o serie de state – dar nu Michigan. Sună familiar?”, a mai scris Moore, făcând referire la faptul că, în 2016, Hillary Clinton a făcut eroarea de a evita unele state care s-au îndreptat apoi către Trump.


”Vă avertizez cu aproape 10 săptămâni înainte. Nivelul de entuziasm pentru cei 60 de milioane din baza lui Trump este peste limite! Pentru Joe, nu atât de mult”, a adăugat el mai târziu.


Într-un alt mesaj, regizorul a îndemnat pe toată lumea să ia atitudine. „Nu lăsaţi pe mâna democraţilor să vă scape de Trump. Trebuie să scăpaţi singuri de Trump. Trebuie să ne trezim în fiecare zi pentru următoarele 67 de zile şi să ne asigurăm că fiecare dintre noi va scoate o sută de oameni la vot. Acţionaţi acum!”, a scris regizorul.


Moore a citat datele furnizate de CNN referitoare la înregistrarea alegătorilor în această lună pentru a argumenta că lupta dintre Biden și Trump este foarte strânsă, aceștia fiind practic umăr la umăr, însă insistând asupra faptului că Trump recuperează în state cheie precum Michigan.


Un sondaj național prezentat de CNN în august arată că Biden conduce cursa cu 50% față de 46%. Un alt sondaj realizat de grupul republican Trafalgar Group îi plasează pe amândoi la 47% în Minnesota, în timp ce în Michigan ar avea un ușor avans actualul președinte. Marja de eroare este de 2,98%, eșntionul fiind unul de 1.048 de participanți.


https://www.hotnews.ro
 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Istorie
31 August 2020, ora: 10:00

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

(Cinci porunci (sfaturi) expuse în Cuvântarea rostită la Primul Congres al Învăţătorilor Moldoveni din Basarabia din 25 mai 1917)


(
)

Citeşte tot articolul

Articolul precedentAlexandru Tănase îi răspunde lui Dodon citându-l pe Eminescu
Articolul următor(aproape) tot ce trebuie să știi înainte de începerea anului școlar în Moldova. Cum vor fi lecțiile și ce restricții de comportament vei avea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.