Ministerul Sănătății a anunțat cum vor activa instituțiile medicale în perioada minivacanței

41


Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. În perioada 27 -31 august 2020, instituțiile medicale republicane, municipale și raionale, Centrele de sănătate, subdiviziunile de asistență medicală urgentă prespitalicească, precum și instituțiile de asistență socială aflate în gestiunea Agenției Naționale Asistență Socială, vor activa în regim special și vor asigura în volum deplin asistența medicală populației țării, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în cadrul instituțiilor medicale și sociale va fi nominalizat personal medical de gardă și desemnate persoanele responsabile de activitate din cadrul administrației. Totodată, conducătorii instituțiilor se vor asigura că dispun de rezervele necesare de medicamente, consumabile și produse petrolifere pentru activitatea în zilele sus-menționate.

Agenția Națională pentru Sănătate Publică și Centrele de Sănătate Publică teritoriale vor asigura supravegherea sporită a regimului sanitaro-epidemiologic și vor organiza efectuarea măsurilor de profilaxie în contextul prevenirii izbucnirilor de boli infecțioase.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.