Ministra Sănătăţii s-a infectat cu COVID-19

31


Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

29 Aug. 2020 / 16:21


Ministra Sănătăţii s-a infectat cu COVID-19

Ministra Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost testată pozitiv la COVID-19. Despre aceata a anunţat cu puţin timp în urmă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„De şapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorităţi ale statului, cu cetăţenii responsabili, încearcă să facă faţă infecţiei COVID-19. Toţi împreună am lucrat şi lucrăm până la epuizare. În tot acest răstimp, am luptat pentru viaţa fiecărui cetăţean şi am trecut peste greutăţi inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi şi prieteni, care nu au reuşit să înfrunte boala.
În aceste momente şi eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât şi fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici şi sper că voi trece cu bine de COVID-19”, a scris Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit buletinului de analiza a probei bilogice pentru detecţia virusului, ministra a fost testată pozitiv în data de 25 august. 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.