vineri, ianuarie 28, 2022
Acasă Social Ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, este infectată cu COVID-19

Ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, este infectată cu COVID-19

64


Viorica Dumbrăveanu a anunțat că este infectată cu COVID-19. Despre acest lucru a scris pe Facebook.

„De șapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului, cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției de COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare.

În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni care nu au reușit să înfrunte boala.

În aceste momente, și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministră, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19”, a spus ministra.

În prezent, în Moldova sunt înregistrate 35 904 cazuri de infectare cu COVID-19 și 24 777 de pacienți tratați. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 981 de oameni.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.