Natalia Gavrilița și alți trei deputați din fracțiunea PAS și-au dat demisia

1Politică
8 Septembrie 2021, ora 11:19


Comisia juridică, numiri și imunități, astăzi, a aprobat proiectele de hotărâre privind demisia depusă de patru deputați din fracțiunea PAS.

Este vorba despre Natalia Gavrilița, Andrei Spânu, Sergiu Litvinenco și Dumitru Budianschi.


Natalia Gavrilița și-a depus cererea de demisie, după ce a primit vot de încredere din partea Parlamentului și a devenit premier. Andrei Spânu, Sergiu Litvinenco și Dumitru Budianschi au renunțat la mandatele de deputat, în favoarea unor funcții deținute în Guvernul condus de Natalia Gavrilița. Andrei Spînu este viceprim-ministru și ministru al infrastructurii și dezvoltării regionale. Sergiu Litvinenco a fost numit în funcția de ministru al justiției, iar Dumitru Budianschi este ministrul finanțelor, transmite jurnal.md.


Cele patru mandate de deputat în Parlament care aparțin fracțiunii PAS rămân vacante. 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
8 Septembrie 2021, ora: 12:16

SIS o îndeamnă pe juranlista Natalia Morari să meargă la procuratură

 Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva jurnalistei Natalia Morari.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
8 Septembrie 2021, ora: 11:55

Fugar în România, agent ''secret" în Republica Moldova. Controversatul Rizea colaborează cu SIS

Câteva surse apropiate redacției Sinteza au comunicat în această dimineață că penalul fugar Cristian Rizea, care a fost condamnat la 5 ani de pușcărie în România pentru corupție, ar fi agentul colaboratorilor SIS al Republicii Moldova.


(
)

Citeşte tot articolul

Criza
8 Septembrie 2021, ora: 08:18Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.