vineri, ianuarie 28, 2022
Acasă Social O polițistă din Moldova a decedat din cauza COVID-19. Femeia avea trei...

O polițistă din Moldova a decedat din cauza COVID-19. Femeia avea trei copii, dintre care unul era nou-născut

47


Zi de doliu pentru Poliția Națională. Astăzi, 24 august, a decedat șefa Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, Natalia Chirilov. Femeia avea 38 de ani, iar acasă o așteptau trei copii, unul dintre care era nou-născut.

Pe 22 iulie, aceasta a fost internată la o maternitate din capitală, iar la două zile a fost testată pozitiv cu COVID-19. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției COVID-19, polițista a cedat, nereușind să-și strângă la piept copilul nou-născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani.

„O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră, acolo unde va rămâne veșnic. Întreaga familie a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste”, se arată în mesajul transmis de Poliția Națională.


Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în Moldova a ajuns la 33 478 de cazuri. Dintre acestea, 23 262 de persoane au fost tratate, iar 940 au decedat.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.