O reuniune în formatul “5+2” este programată pentru luna noiembrie

0


Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Următoarea reuniune în formatul “5+2” este programată pentru luna noiembrie, transmite MOLDPRES.

Reprezentantul special al preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, a anunțat marți, la Bender, în cadrul unei întrevederi cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, că viitoarea reuniune în formatul “5+2”, referitoare la soluţionarea conflictului transnistrean, este programată pentru luna noiembrie curent.

“Discuţiile viitoare ale liderului regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, cu ministrul suedez de Externe vor face posibilă o bună pregătire pentru întâlnirea participanţilor în formatul “5+2 care este programată pentru luna noiembrie”, a declarat Thomas Mayr-Harting.

În același timp, potrivit serviciului de presă al liderului de la Tiraspol, Thomas Mayr-Harting a stabilit, provizoriu, data de 6 octombrie pentru vizita în Republica Moldova a ministrului suedez de Externe, dna Ann Linde, care este și preşedinte în exerciţiu al OSCE.

Foto: gov.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.