sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Acasă Social Obține un desen cu animalul tău de companie și, în același timp,...

Obține un desen cu animalul tău de companie și, în același timp, ajută 7 aziluri din toată țara. Detalii despre oportunitate

112


Până la 30 septembrie 2020 orice doritor poate obține un portret al animalului de companie creat de către un grup de tineri designeri din Moldova.

„Pentru al patrulea an la rând! Până la sfârşitul lunii septembrie 2020, noi, un grup de artiști din Republica Moldova, vom face portrete în schimbul donațiilor. Întreaga sumă va fi împărțită la 7 aziluri de animale din toată țara.
Tot ce trebuie să faci e să laşi o donație în orice sumă pe pagina de fundraising www.gofundme.com/draw-for-dogs-2020 şi să ne trimiți o poză pe adresa [email protected] (poza nu va fi postată public), după care foarte curând vei primi un portret în schimb, iar animăluțele vor avea parte de hrană, medicamente şi adăpost.
Azilurile funcționează doar din resursele altor oameni, ca mine şi voi, ce-şi sacrifică timpul întreținând aziluri private pentru a îngriji zi de zi animale fără adăpost. Fiecare lună e tot mai grea, întrucât căței şi pisici sunt lăsate la porțile azilurilor zilnic şi devine mai dificil, aproape imposibil, de întreținut” spun inițiatorii campaniei.
Lista de aziluri spre care va fi transmisă suma:
#. Приют для бездомных собак/ программа ОСВ “Живи” – „Live Life” Dog Shelter
#. Приют AOVA / Azilul de câini AOVA
#. Adapostul De Animale „Datcha”
#. «Островок Надежды»- Волонтёрский центр помощи бездомным животным. Молдова
#. Doctor Vet Moldova
#. Общественная ассоциация по защите животных “Любящие сердца” м. Бельцы
#. Azilul Tierheim MuhtarSource link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.