marți, ianuarie 18, 2022
Acasă Politică PDM nu va participa la alegerile prezidențiale din acest an. „Noi recunoaștem...

PDM nu va participa la alegerile prezidențiale din acest an. „Noi recunoaștem că în aceste alegeri există doar doi candidați”

36


Partidul Democrat din Moldova nu înaintează niciun candidat pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Prin urmare, PDM nu va participa în cadrul prezidențialelor din acest an. Liderul PDM, Pavel Filip, a anunțat că prezidențialele din acest an sunt un spectacol, iar partidul pe care îl conduce nu va participa la acesta.

„PDM a decis să schimbe modul de a face politică. Faptul că cetățenii nu cred în politicienii din Moldova este din cauza lipse de sinceritate din partea unor politicieni. Noi recunoaștem că în aceste alegeri există doar doi candidați. Partidul Democrat din Moldova nu își va înainta propriul candidat la alegerile prezidențiale din această toamnă”, a declarat Pavel Filip.

Perioada electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie a început marți, 25 august. În această perioadă, Comisia Electorală Centrală coordonează activitatea tuturor organelor electorale în vederea pregătirii și desfășurării scrutinului. Echipa #diez a selectat candidații și candidatele care și-au confirmat candidatura sau despre care s-a vehiculat că ar putea candida.

Vedeți aici cine sunt politicienii din Moldova care deja și-au făcut cunoscută intenția de a candida la funcția de președinte.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.