Peste 900 de oameni bolnavi de COVID-19 au murit în Moldova. Detalii despre pacienții decedați astăzi

58


Bilanțul total al deceselor în rândul celor infectați cu virusul COVID-19, în Moldova, a depășit azi pragul de 900. În ultimele ore, s-au mai stins din viață 11 pacienți bolnavi, informează Ministerul Sănătății.

Detalii despre pacienți:

Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, obezitate de gradul II.

Femeie de 64 de ani, din raionul Ialoveni. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie mixtă, obezitate de gradul II.

Bărbat de 69 de ani, din raionul Anenii Noi. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul II.

Femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, pielonefrită cronică bilaterală, encefalopatie mixtă.

Femeie de 62 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică.

Femeie de 67 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie mixtă, diabet zaharat primar depistat, obezitate de gradul I.

Femeie de 64 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat de tip doi.

Bărbat de 92 de ani, din mun. Chisinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 69 de ani, din raionul Edineț. Comorbidități: cardioatie ishemică cronică, hipertensiune arterială, obezitate de gradul II, encefalopatie mixtă.

Femeie de 65 de ani, din raionul Edineț. Comorbidități: boală renală cronică.

Femeie de 70 de ani, din raionul Bălți. Comorbidități: diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică.

Menționăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 30.377 de cazuri. Din acest total, 21.543 de persoane au fost tratate (astăzi fiind externate 323), iar 908 au decedat.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.