sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Acasă Social (podcast) „Bărbații tot au emoții”. În noul episod „Sunt Bine Podcast” se...

(podcast) „Bărbații tot au emoții”. În noul episod „Sunt Bine Podcast” se explorează depresia la bărbați

35


În episodul 5 al podcastului, echipa „Sunt Bine” și-a pus drept scop să atragă atenția asupra sănătății mintale a bărbaţilor și să afle de ce ei se adresează mai rar la specialiști după ajutor. Vei auzi istoriile lui Ivan și Valentin, doi tineri născuţi în aceeași zi, la șase ani diferență, care s-au pomenit în fața aceleiași provocări – depresia.

Datele Organizației Mondiale a Sănătății din 2017 arată că în Republica Moldova prin stări de depresie trece 5.4 % din populație, ceva mai mult decât media regională (5.0%). Psihiatrul și psihoterapeutul Andrei Eșanu afirmă că bărbaților le este mai greu să ceară ajutor și că de vină ar fi stereotipurile. 

Găsește episodul „Depresia la masculin” pe site-ul suntbine.md, dar și pe Apple Podcasts, Google Podcasts, Anchor sau în aplicația de podcasting preferată.

„Sunt Bine” este un podcast despre sănătate mintală, semnat de Victoria Colesnic și Natalia Sergheev. În fiecare episod auzi povești adevărate despre oameni ca tine care-ți împărtășesc momentele vulnerabile prin care au trecut. Episoade noi apar lunar. Proiectul este sprijinit de Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova și implementat de Y-PEER Moldova.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.