vineri, septembrie 17, 2021
Acasă Educație (podcast) #sexplicații în rusă. Cum afli mărimea penisului și cât de bune...

(podcast) #sexplicații în rusă. Cum afli mărimea penisului și cât de bune sunt prezervativele mai scumpe

142


Și iarăși vorbim despre prezervative, de această dată, în limba rusă. Cu toate că pare un subiect simplu de înțeles, iar prezervativele ușor de utilizat, am fost surprinși să descoperim că, de fapt, ascultătorii noștri și noi inclusiv avem o mulțime de întrebări în legătură cu acestea. Cum pui corect un prezervativ, cum afli mărimea penisului pentru a alege prezervativul potrivit, cum combini lubrifiantele cu acestea, cât de sigure sunt și multe alte lucruri utile vei afla din noua ediție a podcast-ului #sexplicații.

Prezervativul este un mic tub elastic închis la un capăt, folosit atât de bărbați cât și de femei în timpul contactului sexual ca protector împotriva bolilor venerice sau ca mijloc anticoncepțional. Deși farmaciile locale abundă în varietăți de prezervative pentru bărbați, la capitolul prezervativelor pentru femei stăm mai prost, ba mai mult, farmacista ne spune că acestea nici nu se găsesc în Moldova.

În această ediție descoperim experiența lui Fiodor Burca, cum tânărul a descoperit existența prezervativelor, reacția mamei sale când pentru prima dată le-a găsit în dulap și cum a reacționat când în timpul sexului i s-a rupt prezervativul. Totodată, vorbim cu farmacista Marina Barabas care ne zice despre modalitatea de aflare a mărimii penisului, cum corect alegem un prezervativ, în funcție de necesitățile pe care le avem, cât de sigure sunt prezervativele, dacă prețul contează și cine cumpără cel mai des prezervative.

Episodul îl puteți asculta mai jos (dați clic pe butonul play).

Tinerii de la The Wax Road ne sunt alături în această aventură, iar pe parcursul edițiilor vei putea asculta muzica lor pe fundalul podcast-ului. În ediția de mai sus auzi piesa The world goes to the dogsÎți sugerăm să îi urmărești și pe Facebook.

# De ce logoul e o varză?

Bine, poate nu te-ai prins din start că e o varză, dar asta este. De mici, avem parte de lecții de educație sexuală de la părinții noștri, doar că aceste lecții sunt cam „varză”, din moment ce maturii menționează această legumă ca fiind locul provenienței noastre. În cadrul #sexplicații, vom „dezgoli” foaie după foaie varza, aducându-ți ore din practica și experiența tinerilor și ale specialiștilor din domeniu.

# Cum ne vei putea asculta?

Deocamdată, ne poți asculta prin intermediul linkului de mai sus și al Spotify (pentru cei care au reușit să-și facă un cont aici, în ciuda faptului că aplicația nu este disponibilă în Moldova). Suntem disponibili și pe:
Apple Podcasts;
Breaker;
Google Podcasts;
Pocket Casts;
RadioPublic.

De asemenea, pentru mai multe subiecte interesante, poți să urmărești și pagina noastră de Instagram.

###

Acest material a fost produs prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Opiniile exprimate aici nu prezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al Uniunii Europene sau al PNUD.

 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.