miercuri, decembrie 1, 2021
Acasă Educație (podcast) #sexplicații. „Prezervativele nu se păstrează în buzunare.” Aproape tot ce trebuie...

(podcast) #sexplicații. „Prezervativele nu se păstrează în buzunare.” Aproape tot ce trebuie să știi despre prezervative și utilizarea acestora

49


În acest episod vorbim despre prezervative, ce trebuie să faci când acestea se rup, cum să alegi corect un prezervativ și dacă prezervativele mai scumpe sunt neapărat mai bune. În cadrul ediției vorbim cu Marcel Lazăr, tânărul care ne va povesti experiența sa, cum a aflat despre existența prezervativelor, cu ce sentimente l-a procurat pe primul și cum îți poate fi de folos citirea instrucțiunilor. Totodată, discutăm cu Tatiana Cotoman, farmacistă la Felicia, despre tipurile de prezervative existente, preferințele tinerilor, profilul cumpărătorilor și modul de păstrare a acestora.

Pentru a beneficia de cele 99,9 % de protecție pe care le poate oferi un prezervativ, este important să îl punem corect. Înainte de a folosi un prezervativ, verifică ambalajul. Dacă acesta e deteriorat, ar fi bine să îl arunci din start. Știu că în momentul excitării vrei mai repede să treci nemijlocit la proces, dar nu rupe ambalajul cu dinții și verifică termenul de valabilitate al prezervativului. Extrage prezervativul de inelul de cauciuc. Aplică prezervativul pe vârful penisului, cu inelul în exterior și derulează-l atent până la temelia organului, dar nu uita ca până la aplicarea prezervativului să elimini aerul din rezervorul care se află la capătul prezervativului prin strângerea acestuia cu două degete. Și nu uita că prezervativele se aleg în funcție de mărimea și diametrul penisului. Atât timp cât prezervativul nu ți se va potrivi, eficacitatea acestuia scade. Pentru a intensifica plăcerea, mulți tineri aleg să utilizeze și lubrifiante.

Episodul îl puteți asculta mai jos (dați clic pe butonul play).

Tinerii de la The Wax Road ne sunt alături în această aventură, iar pe parcursul edițiilor vei putea asculta muzica lor pe fundalul podcast-ului. În ediția de mai sus auzi piesa The world goes to the dogsÎți sugerăm să îi urmărești și pe Facebook.

# De ce logoul e o varză?

Bine, poate nu te-ai prins din start că e o varză, dar asta este. De mici, avem parte de lecții de educație sexuală de la părinții noștri, doar că aceste lecții sunt cam „varză”, din moment ce maturii menționează această legumă ca fiind locul provenienței noastre. În cadrul #sexplicații, vom „dezgoli” foaie după foaie varza, aducându-ți ore din practica și experiența tinerilor și ale specialiștilor din domeniu.

# Cum ne vei putea asculta?

Deocamdată, ne poți asculta prin intermediul linkului de mai sus și al Spotify (pentru cei care au reușit să-și facă un cont aici, în ciuda faptului că aplicația nu este disponibilă în Moldova). Suntem disponibili și pe:
Apple Podcasts;
Breaker;
Google Podcasts;
Pocket Casts;
RadioPublic.

De asemenea, pentru mai multe subiecte interesante, poți să urmărești și pagina noastră de Instagram.

###

Acest material a fost produs prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Opiniile exprimate aici nu prezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al Uniunii Europene sau al PNUD.

 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.