Președintele Trump despre răspunsul inițial la pandemie: ”Nu am vrut să panichez lumea, sunt liderul țării, nu pot să sar în sus și-n jos și să sperii oamenii”

43Internațional
10 Septembrie 2020, ora 12:23


Președintele SUA, Donald Trump, a explicat joi într-un interviu pentru Fox News de ce a minimalizat intenţionat gravitatea situaţiei create de noul coronavirus la debutul pandemiei.

”Nu am vrut să panichez lumea, sunt liderul țării, nu pot să sar în sus și-n jos și să sperii oamenii”, a spus Donald Trump, ca răspuns la cartea ce va fi publicată de jurnalistul Bob Woodward.


Pasaje din cartea ziaristului american au apărut în presa americană, iar în acestea președintele Trump recunoaște în discuțiile cu Woodward gravitatea pandemiei, deși în public avea un discurs mult mai calm.


La început de februarie, Trump i-a declarat lui Woodward că noul virus este ”mortal”, deși la acel moment spunea în public că e comparabil cu gripa.


Cu toate acestea, președintele Trump a luat încă de la finalul lunii ianuarie decizia de a interzice cursele aeriene din China, tocmai pentru a evita răspândirea coronavirusului.


 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Horoscop
10 Septembrie 2020, ora: 11:47

Încep toamna cu stângul: ce ZODII au ghinion din septembrie

 Toamna aproape se instalaează, iar atmosfera de melancolie începe să își facă simțită prezența. Deși acest anotimp ar trebui să ne aducă mai mult spor în toate acțiunile noastre, dar și o atitudine pozitivă, doar anumite zodii se vor bucura de noroc și de o…


(
)

Citeşte tot articolul

Sănătate
10 Septembrie 2020, ora: 11:43

Cea mai rapidă cură de slăbire: DIETA cu lămâi. Așa slăbeşti un kilogram pe zi

 Ştim că lămâile au multă vitamina C şi întăresc sistemul imunitar, dar ele au şi un efect spectaculos asupra digestiei.

Stimulează tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea toxinelor din corp, de aceea ea este adesea un ingredient des folosit de către…


(
)

Citeşte tot articolul

Timpul Local
10 Septembrie 2020, ora: 10:39Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.