Primăria Chișinău a elaborat o hartă on-line cu modul de activitate al instituțiilor de învățământ

42


Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Părinții și elevii din Chișinău vor afla de pe o hartă on-line după care scenariu activează fiecare instituție municipală de învățământ, transmite MOLDPRES.

Primăria municipiului Chișinău a elaborat o hartă on-line https://data.iharta.md/scoli2020/, care conține scenariile după care vor activa cele 147 de instituții de învățământ din capitală. Astfel, elevii și părinții au posibilitatea de a afla din prima sursă despre scenariul ales de fiecare instituție în parte.

Pe această platformă virtuală sunt indicate lista instituțiilor de învățământ, iar accesând-o, utilizatorul este redirecționat către profilul școlii, unde se regăsesc următoarele informații: modelul sau modelele de activitate alese, numărul de elevi, de cadre didactice și numărul de clase din instituție.

Totodată, harta interactivă va fi completată ulterior cu alte informații suplimentare despre școli. Platforma online poate fi accesată de pe site-ul primăriei municipiului Chișinău – chisinau.md, dar și a Direcției generale educație, tineret și sport – chisinauedu.md. Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.