miercuri, ianuarie 26, 2022
Acasă Social Primăria Chișinău: „O comisie de lucru va investiga cauzele reapariției mirosului neplăcut...

Primăria Chișinău: „O comisie de lucru va investiga cauzele reapariției mirosului neplăcut în capitală”

65


Primarul general, Ion Ceban, a dispus miercuri crearea unui grup de lucru care va investiga cauzele reapariției mirosului neplăcut în anumite zone din capitală în ultimele zile.

Potrivit reprezentaților Stației de epurare a apelor uzate, în ultima perioadă de timp, a crescut concentrația deversărilor provenite de la agenții economici care nu dispun de stații de preepurare. Astfel, apele utilizate în procesul tehnologic, care depășesc limitele admisibile de poluanți, sunt revărsate în sistemul public de canalizare.

În baza anchetei interne și a raportului realizat de comisie, Primăria municipiului Chișinău va trimite mai multe demersuri către Procuratura Generală și organele de resort.

Amintim că termenul de finalizare al lucrărilor la Staţia de epurare a apelor uzate este anul 2021. Primarul general, Ion Ceban, a menționat anterior că problema este complexă și ar necesita timp și resurse financiare pentru a fi rezolvată în totalitate, iar o soluție ar fi construirea unei stații de tip închis.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.