„RU-ȘI-NE” – Dodon a fost HUIDUIT la ceremonia de dare în exploatare a unui stadion de plajă

40Politică
28 August 2020, ora 08:18


Președintele Igor Dodon a fost huiduit și la ceremonia de dare în exploatare a stadionului de plajă din Parcul „La Izvor”. În timp ce își ținea discursul, mai multe persoane care au participat la eveniment au scandat „Rușine”.

Lucrările de construcție a stadionului de fotbal și de reabilitare a parcului au început în luna martie. Stadionul are o capacitate de 1100 de locuri și este construit cu sprijinul Federației Moldovenești de Fotbal și FIFA.

80% din cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Internațională de Fotbal, restul de 20% fiind suportate de Federația Moldovenească de Fotbal.


 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Politică
28 August 2020, ora: 18:49

RUȘINOS - În aproape 4 ani de mandat, Igor Dodon a efectuat doar ȘASE VIZITE OFICIALE! Întrebări fără răspuns după ce am citit „Raportul de activitate al Președintelui Igor Dodon”

Dodon se laudă într-un raport de 41 de pagini ce a „realizat” în ultimii „3,5 ani”.


(
)

Citeşte tot articolul

Internațional
28 August 2020, ora: 08:34

Premierul este gata să demisioneze din cauza unei boli cronice

Premierul nipon Shinzo Abe este gata să demisioneze, potrivit postului național NHK citat de Reuters. Astfel, el ar dori să nu pună în dificultate guvernul având în vedere înrăutățirea stării sale de sănătate.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
28 August 2020, ora: 08:16

Putin îşi dă arama pe faţă: preşedintele rus recunoaşte că este pregătit să trimită o forţă de intervenţie în Belarus

În timp ce acuză alte ţări că interferează în evenimentele politice din Belarus, preşedintele rus Vladimir Putin recunoaşte că a pregătit o forţă de poliţie pentru susţinerea omologului său Aleksandr Lukaşenko.


(Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.